SAMO NE ŽURI, KOD KUĆE TI JE NAJBOLJE: Vučić "zaprijetio" da će posjetiti Sarajevo

"Javim se svima kada dolazim u BiH i zvanično i privatno"

  • Politika

  • 29. Jan. 2020  29. Jan. 2020

  • 5

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Drvaru da je u dobrim odnosima sa mnogim političarima u BiH, te da je moguće da će posjetiti i Sarajevo, prenosi Mondo.

"Javim se svima kada dolazim u BiH i zvanično i privatno. Javim se i Komšiću i Džaferoviću... Dolazim kao prijatelj u BiH i želim dobre odnose. Imamo neke zajedničke ideje koje još treba da uklopimo i eto mene i u Sarajevu" rekao je, između ostalog, Vučić. On je danas u Drvaru, u fabrici "Jumko" u Drvaru najavio nova ulaganja u RS, ali i Federaciju BiH.

"Pitao sam Dragana Čovića gdje da uložimo, on je rekao da to bude u obnovu pravoslavne crkve u Mostaru. Pitao sam i Bakira Izetbegovića", rekao je Vučić.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...