SUPRUGA KOBEYA BRYANTA SHRVANA OD BOLA, PRVI PUT SE OGLASILA NAKON TRAGEDIJE: Objavila je nešto što niko nije očekivao…

Iako je sve do jučer njezin Instagram profil bio zaključan za javnost, Vanessa Bryant, supruga košarkaške legende Kobeya Bryanta odlučila ga je otvoriti i putem njega zahvaliti svima na riječima podrške

  • Šareni svijet

  • 30. Jan. 2020  

  • 0

Prvi javni istup udovica Kobea Bryanta, koja je u stravičnoj helikopterskoj nesreći osim supruga izgubila i kćer Giannu, odlučila je napraviti putem svog Instagram profila, koji je sve do sinoć bio zaključan. Vanessa Bryant objavila je fotografiju na kojoj se nalazi cijela njihova obitelj u danima sreće, kada nisu mogli ni sanjati da će uskoro svi njihovi snovi biti naprasno prekinuti.

Uz fotografiju, na kojoj su svi nasmijani, Vanessa je u podužoj objavi javno zahvalila svima na riječima podrške, ali i napomenula da nisu život izgubili samo njezin suprug i kći, već i drugih sedmero putnika koji su se s njima našli na kobnom letu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...