VRTI JOJ SE U GLAVI, MUKA JOJ, IZGLADNJUJE SE: Doktori zabrinuti za zdravlje Ane Nikolić, rezultati su VEOMA LOŠI!

Ana Nikolić suočava se s ozbiljnim zdravstvenim komplikacijama otkako se pre šest meseci podvrgla operaciji smanjivanja želuca.

  • Estrada

  • 02. Feb. 2020  

  • 0

Pjevačica je izgubila više od 35 kilograma, a budući da je nakon toga svoje tijelo nastavila da iscrpljuje treninzima i dijetama, nedavno je kolabirala, zbog čega je u nekoliko navrata bila na infuziji. Zbog toga su Anini ljekari izuzetno zabrinuti za nju.

alt

"Svaki dan je trenirala, pila čajeve za izbacivanje tečnosti i unosila veoma malo hrane. Na početku joj to nije smetalo i osjećala se dobro, ali poslije samo mjesec dana joj je bilo loše. Neposredno prije nego što je otišla u Maroko, gde u Marakešu snima spotove za nove pjesme, Ana je završila u bolnici na infuziji. Tada nije imala snage da ustane iz kreveta, a ljekari su riješili da joj izvade krv kako bi vidjeli šta se dešava s njenim organizmom", rekao je izvor i dodao:

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

"Rezultati su bili veoma loši i odmah je dobila adekvatnu terapiju. Prepisali su joj vitamine, lijekove za jačanje imuniteta i razne dodatke ishrani, a Ana je u prvi mah uzimala terapiju. Međutim, brzo je odustala i nastavila sa izgladnjivanjem, čak joj je pozlilo tokom snimanja spotova, pa je u Marakešu dva dana provela u sobi na infuziji."

Kada je Ana pozvala ljekara i rekla mu šta joj se desilo, on ju je zamolio da se vrati u Srbiju, pa mu je obećala da će se držati onoga što joj kaže.

FOTO: ATA IMAGES

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...