DODIKU NIKO NE VADI MAST KAO ON: "Dirljivo je kad Šarović kaže da nešto razumije"

Predsjednik SNSD-a, Milorad Dodik izjavio je za ATV da je dirljivo kada predsjednik SDS-a, Mirko Šarović, kaže da nešto razumije.

  • Politika

  • 04. Feb. 2020  

  • 0

"Pohvalno je slušati Šarovića kako ga odjednom zanima stav Narodne skupštine i institucija Republike Srpske. Dramatično je gledati Šarovića kako nije u stanju voditi ni sopstvenu stranku, jer više ni sam ne zna ko pregovara sa SNSD-om, pa u sve sumnja. Patetično je kada Šarović priča o patriotizmu, lažnom ili pravom, jer nisam siguran da i sam zna razliku između ta dva pojma. Ali moram priznati da me ganuo, i da je jako dirljivo kada on kaže da nešto razumije", kaže Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...