GROM IZ VEDRA NEBA; OTAC DAGESTANCA KOJEG OBOŽAVA I PUTIN ŠOKIRAO FANOVE: Još samo ova borba i definitivni kraj…

Dagestanac koji drži titulu UFC prvaka lake kategorije još uvijek je neporažen (28-0), a novi izazov će imati 18. aprila kada će pojas braniti protiv Tonyja Fergusona

  • Sport

  • 05. Feb. 2020  

  • 0

Bit će to svakako najveći izazov karijere za Khabiba, a nakon ovog meča The Eagle će se boriti još jednom ili dva puta, nakon čega će završiti karijeru.

Tako je ranije najavljivao njegov otac Abdulmanap, a isto je ponovio u razgovoru za ruske medije.

"Smatram da će biti pravo vrijeme da Khabib završi karijeru u narednu godinu i po ili dvije. Maksimalno će imati još tri borbe. Dvije sasvim sigurno će biti, eventualno treća", jasno je poručio Abdulmanap.

To znači da ćemo Khabiba gledati još protiv Tonyja Fergusona i u najboljem slučaju u još dvije borbe. UFC silno želi novi obračun protiv Conora McGregora i upravo ta, borba svih borbi, možda bude i konačna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...