PROCURILO IZ BARCINE SVLAČIONICE: Evo zbog čega je Messi izgubio živce i žestoko napao Abidala, oni su CINKAROŠI…

Sportski direktor Barcelone Eric Abidal izazvao je sukob u Barceloni izjavama u intervjuu za katalonski Sport. Sportski direktor španjolskog prvaka okrivio je loše odnose u svlačionici između igrača i trenera za otkaz Ernestu Valverdeu

  • Sport

  • 05. Feb. 2020  

  • 0

"Mnogo igrača nije bilo zadovoljno ili nije dovoljno naporno radilo i bilo je nekih unutarnjih nesuglasica. Trener i svlačionica uvijek su bili u dobrom odnosu, ali nešto nije štimalo, to mogu osjetiti kao bivši igrač. Rekao sam klubu što sam mislio i oni su morali donijeti odluku", rekao je bivši francuski nogometaš. 

Tom porukom razljutio je Lionela Messija koji je burno reagirao na Instagramu. Poručio je da su igrači odgovorni za ono što se događa na terenu, da oni odgovorni za sportsku politiku također moraju snositi dio odgovornosti te da Abidal treba reći imena igrača koji su bili nezadovoljni načinom rada kod Valverdea.

Cadena SER otkriva da su Valverdea Abidalu cinkali francuski nogometaši.

"Francuski klan žalio se Abidalu da momčad trenira premalo. Igrači poput Ter Stegena su već neko vrijeme uzrujani jer imaju osjećaj da se momčad razilazi", piše Cadena SER.

Abidalovi sunarodnjaci u Barceloni su Clement Lenglet, Samuel Umtiti, Ousmane Dembele i Antoine Griezmann.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...