LEGENDARDNI HRVAT IZJAVOM DIGAO SRBIJU NA NOGE: Neke se njegove riječi ni Modriću neće svidjeti

Darijo Srna, legendarni hrvatski kapiten koji je za reprezentaciju upisao 134 nastupa te postigao 22 pogotka, ovih se dana nalazi u turskom Beleku, gdje kao pomoćni trener ukrajinskog Šahtara priprema svoju momčad za nastavak prvenstva, ali i za nastupe u Europskoj ligi. Podsjetimo, Šahtar je izborio europsko proljeće kroz skupinu Lige prvaka u kojoj se nalazio s Manchester Cityjem, Atalantom i Dinamom. 

  • Sport

  • 05. Feb. 2020  05. Feb. 2020

  • 0

Na pripremama je porazgovarao i sa srbijanskim novinarima te je dao izjavu koja će zasigurno oduševiti tamošnju javnost. 

– Kada se gleda pojedinačno reprezentaciju Srbije, to je momčad među deset najboljih u Europi, ali očito nešto ne štima. Nemate podršku s tribina kao Hrvatska. Ne znam što nedostaje, nisam u vašoj svlačionici. Bio sam kapiten Hrvatske 11 godina, eto, pokazalo se i bez mene na Svjetskom prvenstvu u Rusiji veliko zajedništvo. Nema tu prostora za opuštanje – rekao je hrvatski nogometaš, prenosi Sportski žurnal. Srna im je poželio i sreću u dodatnim kvalifikacijama. 

– Nadam se da će Srbija proći u dodatnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, želim joj sve najbolje. Ima ozbiljnu momčad, individualno prolazi Norvešku i drugu reprezentaciju bez problema. Tu je i ono 'ako', ako se poklopi sve, a vjerujem da hoće, vidjet ćemo se na prvenstvu – poručio je Srna koji je dodao kako u sportu nema mjesta politici.

– Igrao sam protiv Srbije dva puta, nikakvih tenzija nije bilo. To su sve moji prijatelji, brat Kolarov i ostali. Mi bismo se tukli na terenu, ali poslije bismo išli piti i zajedno bismo izlazili. U sportu nema mjesta politici. Svi se poznajemo, ali kada sam na utakmici i Modrića bih udario nogama, kako ne bih nekog drugog – dodao je Srna. 

Podsjetimo, Hrvatska na Europskom prvenstvu igra u skupini s Engleskom i Češkom, a četvrti sudionik u našoj grupi bit će pobjednik dodatnih kvalifikacija između Norveške, Srbije, Izraela i Škotske.  


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...