OVO JE BRUTALNO: Vukanović usporedio Dodika sa Čaušeskuom, a onda objavio fotografije na kojima su POZNATA LICA S PUŠKAMA…

Novi blog Nebojše Vukanovića prenosimo u cijelosti

  • Mini market

  • 08. Feb. 2020  

  • 2

Piše: NEBOJŠA VUKANOVIĆ

Nekad fotografija govori više od hiljadu riječi. Da naša vlast uživa u lovačkim pričama, to svi znamo, ali nekako je prirodno da onda mnogi od njih uživaju i u lovu, ili bolje često reći krivolovu, što govore i fotoografije „lovaca“ obučenih u maskirne uniforme, od direktora Policije Darka Ćuluma, bivšeg načelnika Šamca, potom direktora Agencije za agrarna plaćanja Republike Srpske a od nedavno direktora Kaldere Sava Minića, koji je ustoličen nakon što je čuveni dvorski Prointer postao većinski vlasnik i kupio Kalderu od Milenka Čičića, te Nebojše Radmanovića, predsjedavajućeg Predstavničkog doma PS BiH i bivšeg člana Predsjedništva BiH, do disidenta socijalista Selaka, isključenog ili izvornog, i Slobodana Stanarevića, DRPOSOVCA koga su Čubrilović i Radojičić postavili za prvog urbanistu Banjaluke.

alt

alt

Imajući u vidu umješnost u masnim lovačkim pričama, koje ponavljaju godinama, ne treba da čudi strast vodećih političara za lovom i druženje sa lovcima, jer je to možda  jedna od tajnih višegodišnjih uspješnih manipulacija sopstvenim narodom.

alt

alt

Slučajno ili ne, gledajući pobijene životinje u Nacionalnom parku Sutjeska sjetih se da je pokojni Čaušesku takođe bio strastven lovac i komunista, koji je uživao da nekontrolisano ubija divljač sa svojim drugovima iz Partije. Možda je sve samo slučajnost.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...