CRNA GORA IDE KORAK DALJE, DOSTA IM JE VELIKOSRPSKE PROPAGANDE: Zabrana emisija TV Happy i Pink M u Crnoj Gori

Savjet Agencije za elektronske medije odlučio je da će u Crnoj Gori reemitovanje pojedinih sadržaja u okviru programa televizija Happy i Pink M iz Srbije biti ograničeno na tri mjeseca zbog, kako je navedeno, promovisanja mržnje, netrpeljivosti i diskriminacije prema pripadnicima crnogorske nacionalnosti.

  • Regija

  • 10. Feb. 2020  10. Feb. 2020

  • 0

Precizirano je da je riječ o programskim sadržajima "Dobro jutro, Srbijo", "Ćirilica" i "Posle ručka" na Televiziji Happy, kao i "Novo jutro" na Televiziji Pink M.

U saopštenju se navodi da je Savjet Agencije za elektronske medije zaključio da se ovim programskim sadržajima krše standardi, na čije poštovanje su se obavezale i Crna Gora i Srbija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...