OPET MUSA DERE JARCA: Pogledajte novi sjajni nastup košarkaškog Zmaja, Džanan je ubacio 21 poen, ali ni to nije bilo dovoljno…

Njegovi Long Island Netsi poraženi su od Oklahoma Cityja 137:118, a Musa je odradio sasvim dobar meč i ubacio je 21 poen (7/14 FG) i imao je devet skokova za 34 minute na parketu

  • Sport

  • 12. Feb. 2020  

  • 0

Uvjerljivo najefikasniji kod Netsa bio je Justin Anderson sa 48 poena, dok je Oklahomu do trijumfa vodio Vincent Edwards sa 35 poena.

Džanan Musa je u Razvojnoj ligi na prosjeku od 23.7 poena i šest skokova po meču uz jako dobrih 62 procenta šuta iz igre.

 

Ipak, u NBA ligi za sada nema previše prostora za igru, a ako je suditi po dešavanjima unutar tima iz Brooklyna, teško da će ove sezoni dobiti neku ozbiljniju priliku za nastup.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...