„FLYBOSNIA“ DOBIJA ŽESTOKU KONKURENCIJU: Iz Sarajeva uskoro nove avionske linije, utorkom, četvrtkom i subotom letovi za…

Ovo će biti povratak Kuwait Airwaysa u glavni grad Bosne i Hercegovine, prvi put otkad je posljednji put održavao sezonske letove 2013. godine, iako tada putem istanbulskog aerodroma Sabiha Gokcen

  • Ekonomija

  • 12. Feb. 2020  

  • 0

Kuwait Airways započet će sezonske ljetne letove između Kuvajta i Sarajeva od 9. juna.

Linija će biti operativna do 12. septembra svakog utorka, četvrtka i subote avionom Airbus A320.

Ovo će biti povratak Kuwait Airwaysa u glavni grad Bosne i Hercegovine, prvi put otkad je posljednji put održavao sezonske letove 2013. godine, iako tada putem istanbulskog aerodroma Sabiha Gokcen.

Kuwait Airways će se direktno natjecati sa kompanijom FlyBosnia koja ovog ljeta planira uvesti dva sedmična leta na ovoj ruti, prema podacima Ex-Yu Aviation News.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...