KAKAV POVRATAK ČUDESNOG SLOVENCA: Luka Dončić se vratio na parket nakon neugodne povrede, pa svima pokazao ko je majstor... (VIDEO)

Mavsi su lagano došli do pobjede rezultatom 130:111, a Dončić je po Kingse bio nezaustavljiv

  • Sport

  • 13. Feb. 2020  

  • 0

Sjajni slovenski košarkaš je propustio određeni period zbog povrede zgloba, a na parket se vratio u duelu Dallasa i Sacramenta.

Mavsi su lagano došli do pobjede rezultatom 130:111, a Dončić je po Kingse bio nezaustavljiv. Meč je završio sa 33 poena, 12 skokova i osam asistencija za 31 minut na parketu.

Pored Dončića odličnu rolu odigrao je i Kristaps Porzingis koji je ubacio 27 poena i imao je 13 skokova, dok je na drugoj strani Buddy Hield ubacio 22 poena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...