DVOBOJ NA SVJETLU: Na stazi su bila dva američka „monstruma“ s više od 1.300 „konja“, pogledajte ko je na kraju bio brži… (VIDEO)

Shelby GT 500 pod poklopcem motora ima 5,2-litreni V8 motor i supercharger koji razvija 760 KS i 847 Nm okretnog momenta

  • Auto

  • 14. Feb. 2020  

  • 0

Ovoga puta bio je uparen sa sedamstupanjskim automatskim mjenjačem i originalnim točkovima. Do „stotke“ stiže za 3,3 sekunde, a proizvodi i jeziv zvuk.

S druge strane stajao je Tesla Model S. Električni motor razvija 613 KS te 931 Nm okretnog momenta. Do „stotke“ stiže za 2,6 sekundi.

Pogledajte ko je pobijedio…

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...