NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI: Zbog nevjerovatnog glasa preko noći je postala slavna; Pogledajte kako danas izgleda pjevačica koja je oduševila svijet..

Desetak godina kasnije zaradila je nekoliko miliona, a u međuvremenu je učila letjeti malim avionima, iako u to vrijeme uopće nije imala položen vozački ispit

  • Show

  • 14. Feb. 2020  

  • 0

Britanska reality zvijezda Susan Boyle (58), koja je u kasnim četrdesetima pobijedila na pjevačkom reality showu i tako postala slavna, danas izgleda neprepoznatljivo

Desetak godina kasnije zaradila je nekoliko miliona, a u međuvremenu je učila letjeti malim avionima, iako u to vrijeme uopće nije imala položen vozački ispit.

Susan Boyle je promijenila i vlastiti izgled pa danas izgleda dotjeranije, a mnogi njezini fanovi komentiraju kako izgleda puno mlađe nego u četrdesetim.

Pjevačica je postala planetarno poznata osvajanjem drugog mjesta u trećoj sezoni showa „Britain's Got Talent“ 2009. godine, a od tada je objavila čak osam studijskih albuma.

Foto: IPA

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...