HRVATSKA STRANKA BiH ZAKUCALA PREDSJEDNIKA „SVIH HRVATA“: „Odmah po povratku iz Moskve pridružio se blokadi; Svoje gluposti Dragan Čović će osobno dobro naplatiti…“

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke (HS) BiH prenosimo u cijelosti

  • Politika

  • 14. Feb. 2020  14. Feb. 2020

  • 0

Odluka Dragana Čovića da se odmah po dolasku iz Moskve pridruži najavljenoj blokadi rada institucija vlasti BiH novi je prilog antologiji njegovih političkih gluposti koje su HDZ i političke stranke okupljene oko HNS-a pretvorile u pukog sekundanta tuđih politika i interesa.

Politički igrokaz koji je na sceni samo je još jedan u nizu prošlih i budućih koji su režirani s ciljem da se BiH destabilizira i zadrži ili blokira na putu EU integracija.

Svoje gluposti Dragan Čović će osobno dobro naplatiti, a dio cijene su već platili radnici Aluminija, a posljedice toga će biti još masovniji odlazak Hrvata iz BiH.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...