INZKO DANAS NIJE ZABRINUT, SASTAO SE S MINISTRICOM ZADIĆ: BiH je ponosna na vas

Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko sastao se s novom austrijskom ministricom pravde Almom Zadić u Beču, saopćeno je iz OHR-a.

  • Vijesti

  • 16. Feb. 2020  

  • 4

Razgovarali su o situaciji u jugoistočnoj Evropi, novoj metodologiji Evropske unije za proširenje, ključnom značaju vladavine prava za svaku zemlju, te o najnovijim dešavanjima u Bosni i Hercegovini, s akcentom na političku situaciju i stanje vladavine prava.

Ovo je bila prva posjeta visokog predstavnika ministarstvu pravde u Beču pod novim vodstvom.

Inzko je čestitao ministrici Almi Zadić na imenovanju, poručio kako su mnogi u BiH ponosni na nju, te joj poželio sreću u budućem radu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...