DJELA DODIKOVOG REŽIMA: Vukanović i Stanivuković organizovali IZLOŽBU kazni, tužbi i krivičnih prijava u Banja Luci (FOTO; VIDEO)

Izložbu su organizovali narodni poslanici Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović, koji su na Trgu Krajine izložili stotine kazni, tužbi i krivičnih prijava koje se vode protiv njih.

  • Politika

  • 16. Feb. 2020  16. Feb. 2020

  • 0

Izložba tužbi sraman je pokazatelj u kakvom sistemu živimo u kojem se kažnjavaju i tuže oni koji traže istinu i pravdu i ukazuju na kriminal a nagrađuju oni koji pljačkaju RS, rekli su poslanici opozicije Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović. Ovako prolaze svi oni koji se bore za RS, naglašavaju Stanivuković i Vukanović.

alt

Priliku da pokažu svoju, kako kažu, pravnu borbu imali su i građani, borci, aktivisti i ostali, a ovaj performans zakazan je simbolično u pet do 12.

– Ovo je izložba vrijedna 585.000 KM i potencijalnih 20 godina zatvorske kazne. Toliko smo Vukanović i ja dobili kazni tokom naše borbe – rekao je Stanivuković, dodajući da je ovo izložba nepravde i “krivde”.

alt

Nebojša Vukanović podsjeća da samo on ima presuda u iznosu od 60 000 maraka samo zbog pisanja o kriminalu. Navodi da će kad tad svi oni koji učestvuju u urušavanju Republike Srpske preko pravosuđa morati da odgovaraju.

Draško Stanivuković napominje da ovakvim tužbama i presudama ne može da se pohvali ni jedan lopov u Republici Srpskoj.

Kaže da su opet dobili opomenu iako su imali dozvolu, ali da će svoju borbu i dalje nastaviti.

– Ovdje su danas mnogi građani koji sa nama dijele svoju borbu, ovdje na ovom trgu koji treba biti trg svih građana. Džaba nam prave nove trgove ako se na njima ne možemo okupljati i iznositi svoje probleme – poručio je Stanivuković.

Izložbu tužbi na Trgu Krajine su pratili komunalni policajci i nekoliko policajaca Policijske uprave Banjaluka. Nije bilo većih problema. Policija nije reagovala a komunalna policija je upozorila organizatora da panoi sa tužbama nisu u skladu sa dozvolom koju su dobili.  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...