BOMBA S APENINA: Nakon kraha Manchester Cityja Guardiola stiže na klupu talijanskog velikana, evo šta o tome misli legenda kluba…

Danima se spekulira o tome da će Pep Guardiola na kraju sezone napustiti Manchester City, a nakon što je ovaj klub dobio dvije godine suspenzije igranja u evropskim takmičenjima, glasine su sve jače

  • Sport

  • 17. Feb. 2020  

  • 0

Guardiola se povezuje s nekoliko klubova, no čini se da je najbliži Juventusu ukoliko napusti City. O tome je govorio i legendarni Del Piero koji se nada da će najtrofejniji trener današnjice preuzeti klupu kluba iz Torina.

"Guardiola je odličan izbor za svaki klub zbog svega što je ostvario kao trener. Osvajao je u Španiji, Njemačkoj i Engleskoj i sada su mu ostali još Italija i Francuska. Bilo bi zaista interesantno da dođe u Italiju. Ovo će baš biti vruće ljeto za fudbal", rekao je Del Piero, te dodao:

"Ukoliko dođe u Juventus onda će klub time napraviti veliki iskorak. No, sada je još uvijek u Manchester Cityju i prerano je govoriti o tome. Nadati se da su sve te špekulacije barem malo istinite"!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...