VUČIĆ OBJAVIO DNEVNIK IZ ŠKOLSKIH DANA: "Andrej i ja krećemo na odmor, ponijeli smo šah..."

"... knjigu i nekoliko igračaka"

  • Zabava

  • 17. Feb. 2020  17. Feb. 2020

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je djelove svog dnevnika iz školskih dana. On je opisao kraj školske godine 1977. i kako se raduje što će sa bratom Andrejem kreće na odmor, prenose beogradski mediji.

“Kraj školske godine, Andrej i ja krećemo na odmor. Ponijeli smo šah, knjigu i nekoliko igračaka. Nestrpljiv sam i jedva čekam da krenemo...”, objavio je Vučić na svom Instagram profilu "avucic".

Vučić je objavio i fotogafije svog dnevnika u vrijeme kada je bio sedmogodišnjak, kao i mapu na kojoj je tad iscrtao put od Beograda do odmarališta negdje u Istri.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...