LEGENDA LIVERPOOLA ŠOKIRALA NACIJU: "UEFA bi dala sve da Real Madrid izbaci Manchester City, ne mogu vjerovati da ih još nisu izbacili…“

Manchester City je kažnjen zbog mutnih radnji s iznosima sponzorskih ugovora i nepoštivanja financijskog fair-playa zbog čega sljedeće dvije sezone neće moći igrati u Europi

  • Sport

  • 18. Feb. 2020  

  • 0

Ove sezone mu je dopušteno nastaviti natjecanje u kojem će u osmini finala igrati protiv Real Madrida.

"UEFA bi sve dala da ih Real izbaci. Ne mogu vjerovati da ih nisu odmah izbacili iz Lige prvaka. Pa bit će cirkus ako je City ove sezone eventualno osvoji. Guardioli će svi odmah govoriti da su je osvojili varanjem i umanjivat će se taj rezultat koji bi sam po sebi bio fantastičan", rekao je sinoć legendarni Liverpoolov kapetan Jamie Carragher. 

"Tim igračima ne bi smjelo pasti na pamet da otiđu iz Cityja. Zarađuju po 300.000 funti tjedno, a plaćeni su za ono što nisu smjeli biti plaćeni jer je klub varao. Bili su fantastični u prvenstvu, ali u Europi nisu", dodao je Carragher.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...