TOLIKO O "OZBILJNOJ RASPRAVI": Prizori sa "VAŽNE" sjednice Skupštine RS-a nasmijale državu BiH

Njegova fotografija sa sjednice nasmijala je mnoge na društvenim mrežama.

  • Politika

  • 18. Feb. 2020  18. Feb. 2020

  • 0

Nezavisni poslanik opozicije, Krsto Jandrić zaspao je tokom današnjih izlaganja u Skupštini RS-a.

alt

Skupštinska zasjedanja znaju često biti duga i naporna, a koliko je poslanicima “naporno” najbolje govori slučaj Krste Jandrića koji je zaspao tokom današnje "važne" sjednice Narodne skupštine Republike Srpske.

Ipak, nakon nekog vremena Jadrić se probudio tokom izlaganja Ljubiše Krunića i nastavio da “aktivno” učestvuje u skupštinskoj raspravi.

Međutim, poslanik nije ostao nezapažen, pa je tako njegova fotografija kako spava na sjednici nasmijala je mnoge na društvenim mrežama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...