OVO JE POLICAJKA KOJA JE POBILA CIJELU PORODICU: Izrešetala roditelje, dvojicu braće, pa presudila sebi! (VIDEO)

Rođaci pobijene porodice kažu da su šokirani četvorostrukim ubistvom i da nisu ni slutili da imaju bilo kakve probleme.

  • Hronika

  • 18. Feb. 2020  

  • 1

Prema preliminarnim informacijama, sumnja se da je policajka Valdete Blaca u gnjilanskom naselju Bujanina iz vatrenog oružja pobila roditelje i dva brata, zatim izvršila samoubistvo.

Izvještava se da su policija, tužilac, i ljekarska ekipa odmah stigli na lice mjesta i zatekli užasan prizor, a po nalogu tužioca, tijela će biti upućena na Institut za sudsku medicinu u Prištini na obdukciju.

Kako javljaju kosovski mediji, ubijeni su albanski državljani Zeqir Bllaca (70), Hanife Bllaca (66), Blerim Bllaca (33) i Fisnik Bllaca (34).

Policijski zvaničnik je izjavio da je policajka u porodničnoj kući, službenim pištoljem najprije ubila roditelje, a potom braću.

 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...