KOJA DROGA JE U PITANJU?: Svi se pitaju šta je to UZEO Maradona tokom utakmice (VIDEO)

Dijego Armando Maradona se opet našao u centru pažnje argentinskih medija. Proslavljeni fudbaler koji je sad trener Gimnasije je tokom meča protiv Rosarija dobio nešto od jednog od svojih pomoćnika, što je donijelo spekulacije oko sadržaja koji mu je dostavljen.

  • Sport

  • 18. Feb. 2020  

  • 0

Sumnje su povećali njegovi pomoćnici koji su odmah skočili kad su shvatili da kamera snima Maradonu, pa su ga zaklonili i dodali vodu.

Njegov klub Gimnasija je izdao saopštenje u kojem je naveo da su Maradoni tokom meča donijeli tablete za smirenje, ali su ljubitelji fudbala zbog prošlosti slavnog igrača sumnjali da je samo to u pitanju, upravo zbog reakcije njegovih pomoćnika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...