RAKETA JURI K`O KOMETA: Gotovo je, Ivan Rakitić priznao da odlazi iz Barcelone, igraće skupa s našim Zmajem…

Rakitić je ove sezone igrao u 27 utakmica, a do sada je upisao samo tri asistencije

  • Sport

  • 19. Feb. 2020  19. Feb. 2020

  • 0

Veznjak Barcelone Ivan Rakitić idućeg ljeta dolazi u Juventus, a to je, prema pisanju talijanskih medija, potvrdio u nedavnom intervjuu za Bleacher Report.

Juventus ne odustaje od Ivana Rakitića. Jedina prepreka u njegovom dovođenju je navodno bio Emre Can koji je zauzimao mjesto u momčadi i skupo koštao Juventus koji je njegovim odlaskom u Borussiju Dortmund dobio 25 miliona eura. Kako je taj dio riješen i novac je zarađen, talijanski prvak može krenuti u kupovinu.

Rakitić je već neko vrijeme povezivan s Juventusom, a cijela priča se intenzivirala ove sezone kada je pao u drugi plan u Barceloni dolaskom Frenkieja de Jonga. Kako je sezona odmicala, tako je i hrvatski veznjak dobivao sve veću minutažu, ali talijanski mediji i dalje tvrde da na ljeto odlazi iz kluba i to baš u Juventus.

„Naravno, volio bih igrati s Cristianom Ronaldom. On je jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa. Stvarno ga je gušt gledati i svi vide kakav posao radi u Juventusu“, komentirao je Rakitić u razgovoru za Bleacher Report, a talijanski mediji iz toga iščitali kako dolazi u Juventus.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...