NAKON PADAVINA, POVRATAK JUTARNJIH MINUSA, A ONDA…: Donosimo vremensku prognozu za narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme

  • Vijesti

  • 20. Feb. 2020  20. Feb. 2020

  • 0

U jutarnjim satima u centalnim i istočnim područjima susnježica ili snijeg, a na sjeveru Bosne i u Hercegovini slaba kiša. U ostalim područjima postepeno razvedravanje u drugoj polovini dana. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 4, a najviša dnevna između 4 i 13 stupnjeva.

U petak malo do umjereno oblačno. Krajem dana, u sjevernim područjima mjestimično se očekuje slaba kiša, a ponegdje u centralnim djelovima i slab snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -4 i 1, a dnevna između 6 i 13 stupnjeva.

U subotu u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između -4 i 2, a najviša dnevna između 6 i 13 stupnjeva.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između -3 i 3, a najviša dnevna između 8 i 16 stupnjeva Celzijusa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...