"SB" SAZNAJE: U Nedžarićima ubijen zaposlenik Studentskih domova, otkriveni identiteti UBICE I ŽRTVE

Više informacija bit će poznato naknadno.

  • Vijesti

  • 20. Feb. 2020  20. Feb. 2020

  • 0

Jedna osoba ubijena je danas iza 11.00 sati u studentskom domu u sarajevskom naselju Nedžarići, potvrdio je za Slobodnu Bosnu glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Rekao je da su oko 11.35 sati dobili dojavu da je jedno lice ubijeno. 

"Na teren je oko 11.45 sati stigla ekipa Hitne medicinske pomoći i konstatovala smrt", rekao je Hadžiabdić.

Kako se neslužbeno saznaje, ubijen je kuhinjskim nožem sredoviječni muškarac, koji je zaposlen u Studenstkom domu.

Azra Bavčić, glasogovnorica Kantonalnog tužilaštva Sarajevo potvrdila je da dežurni tužilac rukovodi uviđajem, zajedno sa pripadnicima MUP-a KS. 

Nezvanično, ubica je jedan od zaposlenika Sead Tahirović. Kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, žrtva ubistva je rukovodilac smještaja u Studentskom domu Nedžarići u Sarajevu Almir Škrijelj rođen 1976.

Glasnogovornik MUP-a Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić kazao je da policija intenzivno traga za ubicom uposlenik JU Studentski centar u Sarajevu. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...