RADONČIĆ GOVORIO ZA HAYAT: "Ne treba se bojati ni rata niti Dodikovih ucjena"!

U intervjuu za televiziju Hayat Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH i ministar sigurnosti BiH, govorio je o aktuelnoj krizu u BiH, odnosu Beograda prma BiH, mograntkoj krizi, itd.


  • Politika

  • 20. Feb. 2020  

  • 1

Ministar Radončić govorio je i o tome koje su razlike između Dodika i Čovića, o migrantskoj krizi te o tome zašto BiH neće biti višedecenijski plato za smještaj migranata te o drugim sigurnosnim izazovima.

Radončić je govorio i o smjeni Vlade u Kantonu Sarajevo, koja je uslijedila zbog "devetogodišnje nesposobnosti Dine Konakovića".

Predsjednik SBB-a odgovorio je i na niz drugih, veoma intrigantnih i aktuelnih pitanja novinarke ove televizijske stanice.

Kompletan intervju pogledajte u videoprilogu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...