ŠTA SE OVO DOGAĐA U HRVATSKOJ; I ČUVENI ZAGREBAČKI ODVJETNIK PRIZNAO SVE: „Ja sam mason, na visokom stupnju u hijerarhiji…”!?

Još u studentskim danima zanimao se za slobodno zidarstvo, a u organizaciju je ušao prije tri godine

  • Regija

  • 21. Feb. 2020  

  • 0

Odvjetnik Veljko Miljević je potvrdio da je mason.

“Ja sam, imam pravo odgovoriti na to da jesam. I to je s određenog stajališta točno”, kazao je za RTL Danas utjecajni odvjetnik na pitanje je li slobodni zidar.

Miljević se još u studentskim danima zanimao za slobodno zidarstvo, a u organizaciju je ušao prije tri godine. Otkrio je da je u masonskoj loži na visokoj funkciji.

“Ako je netko sudac unutar takve organizacije član Visokog časnog suda, onda se time ukazuje da je to jedan visoki stupanj”, kaže Miljević na pitanje na kojem je nivou u slobodnim zidarima.

Za članstvo Dražena Jelenića Miljević je, kaže, saznao u proljeće 2018. “Ali na način da je unaprijed u duhu masonske organizacije zatražio određenu zaštitu da ne mora baš svatko znati da je on član te organizacije”, kazao je Miljević o Jeleniću koji je podnio ostavku nakon što se u javnosti doznalo da je mason.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...