ODRON, UŽIVO: Amfilohije oduzeo orden Svetog Save crnogorskom ministru, ove riječi ZATRESLE SU CRNU GORU

Bošković je u vrijeme izgradnje bio predsjednik Odbora pljevaljskog Rudnika uglja, i sa te je pozicije pomagao hrama u Pljevljima

  • Regija

  • 21. Feb. 2020  

  • 0

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije izjavio je sinoć u Pljevljima da će Sinod Srspke pravoslavne crkve oduzeti oreden Svetog Save ministru odbrane Crne Gore Predragu Boškoviću, kojim ga je odlikovao za doprinos koji je dao u izgradnji hrama Svetog Đorđija u Pljevljima.


Bošković je u vrijeme izgradnje bio predsjednik Odbora pljevaljskog Rudnika uglja, i sa te je pozicije pomagao hrama u Pljevljima.

„Ja pred vama izjavljujem a to će morati i Sinod da se oduzima Orden Svetog Save Boškoviću pa neka se kiti čim hoće. Ne može se kititi Ordenom Svetog Save, pljujući na Svetog Savu i na svetinje i terajući vojnike da oni moraju da se ponašaju po njegovim nekim zaposvestima“, rekao je Amfilohije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...