MALO IZA PONOĆI: Policija u munjevitoj akciji uhapsila osumnjčenog za brutalno ubistvo u Sarajevu, evo gdje se krio…

Jedna osoba jučer smrtno je stradala u krugu Studentskog centra u Nedžarićima u Sarajevu. Policajci su dojavu zaprimili u 11:35, a u 11:45 su službenici Hitne pomoći konstatirali smrt

  • Hronika

  • 21. Feb. 2020  

  • 0

Uhapšen je osumnjičeni za ubistvo koje se jučer desilo u krugu Studentskog centra u Nedžarićima u Sarajevu, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

"Na području Butmira, Općina Ilidža, u 00.10 sati lišen je slobode S. T, osumnjičen za jučerašnje ubistvo u studentskom centru Nedžarići", rečeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Isti je smješten u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode, te će nakon završene kriminalističke obrade u toku dana biti predat u dalju nadležnost Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...