SLAVNI GLUMAC U ŠOKU: Bivša žena ga je ostavila, ali nije završila u naručju muškarca, snimljena je kako ljubi ženu…

Iako su je pokrenuli još 2017. godine, kada su odlučili jednom zauvijek okončati svoj brak zbog čestih sukoba koji su iz verbalnih prerasli u fizičke obračune, jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu ovih se dana morao suočiti s još jednom, za njegov ego ne tako lijepom vijesti

  • Show

  • 21. Feb. 2020  

  • 0

Još uvijek nije gotova sudska sapunica između glumca Johnnyja Deppa i njegove bivše supruge, glumice Amber Heard

To što za njim uzdiše dobar dio ženske populacije širom svijeta, u ovom trenutku vjerojatno ne znači puno poznatom hollywoodskom glumcu, jer ga redovito možemo vidjeti neraspoloženog.

S druge, pak, strane, njegova je bivša krenula dalje. I to kako. Ljubav je, čini se, pronašla s nekad bliskom prijateljicom, kinematografkinjom Biancom Butti. Ove dvije žene posljednjih se dana sve češće može vidjeti zajedno u javnosti, a izrazi na njihovim licima ne kriju sreću zbog zaljubljenosti.

Palm Springs, CA - *PREMIUM-EXCLUSIVE* - *WEB EMBARGO UNTIL 7:30 PM EST on January 14, 2020* Actress Amber Heard seen spending a romantic weekend with Bianca Butti. The Foto: Profimedia

"Amber je dobro i sretna je kao nikad u životu. Bianca joj je velika podrška i Amber osjeća da joj može vjerovati te se ugodno osjeća u njenom društvu, pogotovo s obzirom na to da su prvo bile samo prijateljice", izjavio je blizak izvor ove glumice za Us Weekly.

Također je dodao kako 33-godišnjakinja svaki slobodan trenutak koristi kako bi ga provela s Biancom te da joj je već otvoreno izjavila ljubav.

Palm Springs, CA - *PREMIUM-EXCLUSIVE* - *WEB EMBARGO UNTIL 7:30 PM EST on January 14, 2020* Actress Amber Heard seen spending a romantic weekend with Bianca Butti. The Foto: Profimedia

Podsjetimo, o vezi između dvaju atraktivnih dama prvi se put počelo šuškati u siječnju ove godine kada su viđene kako izmjenjuju nježnosti i strastvene poljupce u javnosti u jednom resortu u kalifornijskom Palm Springsu gdje su zajedno bile na odmoru. Nakon toga, zajedno su se pojavile i na Oscaru.

Novinarima, naravno, nije trebalo dugo da zbroje dva i dva, a paparazzima da ih ulove na djelu.

"Amber to ne pokušava sakriti i nema ništa protiv ljubljenja ili držanja za ruke s Biancom u javnosti. Počele su kao prijateljice dok to nije preraslo u nešto više", objasnio je anonimni izvor.

Amber Heard is seen arriving with her new girlfriend at the Oscars WME party . Her date was very protective as she stopped a moving SUV.07 Feb 2020, Image: 497111157, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: 007 / MEGA / The Mega Agency / ProfimediaFoto: Profimedia

Amber je u braku s Johnnyjem Deppom bila tek dvije godine, od 2015. do 2017. Burna veza završila je međusobnim optužbama za nanošenje tjelesnih ozljeda. Ništa od tog "prljavog veša" nisu se ni trudili skriti od javnosti, što je utjecalo na njihov privatni život, ali, očekivano, i na karijere.

Iako je cijelo vrijeme Depp ispadao kao fizički i psihički nasilnik, na početku veljače isplivala je audio snimka u kojoj Heard na bračnoj terapiji 2015. godine priznaje da je i ona udarala Deppa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...