SVI SE VALJAJU OD SMIJEHA: Pogledajte šta je Novak Đoković uradio Goranu Ivaniševiću, sprema mu se osveta... (VIDEO)

Šaljivi video podijelila je na svom Instagram profilu Ivaniševićeva supruga Nives

  • Zabava

  • 21. Feb. 2020  

  • 0

Za vrijeme leta avionom sa svojim kolegom, najboljim svjetskim tenisačem svih vremena - Novakom Đokovićem, Goran Ivanišević je postao žrtva zezancije. No, na kraju se i sam dobro nasmijao.

Šaljivi video podijelila je na svom Instagram profilu Ivaniševićeva supruga Nives, koja je napisala: "A jaaaadan. Kad nema mene, drugi mi gnjave muža, tnx."

Đoković je, može se vidjeti u videu, trenera Ivaniševića čupkao za pramen kose i gurao mu prst u uho dok je ovaj spokojno spavao u avionskom sjedištu usta prekrivenih maskom. Na kraju ga je, nažalost, i probudio, no, ako je suditi po osmijehu koji je uputio u kameru, nije bio nimalo mrzovoljan zbog Đokovićeve šale,

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...