SLAVUJ IZ ČAPLJINE POKORIO HRVATSKU: Ovo je novi pobjednik „The Voicea“, nakon pobjede imao je samo jednu poruku…

Gledatelji su odlučili: Novi 'The Voice' Hrvatske je Vinko Ćemeraš iz Čapljine

  • Show

  • 23. Feb. 2020  

  • 2

"Nisam htio pobjediti, ali osjećaj je odličan. Pelin i med, posljednja pjesma koju sam izveo sam sam forsirao, a suze Davora Gopca najbolji su mi kompliment!" rekao je Vinko Ćemeraš.

"Cijela obitelj mi je tu, sada krećemo slaviti do dugo u noć", kazao je Vinko.

Njegov mentor Davor Gobac također je bio iskren do kraja.

"Tijekom cijele sezone nisam očekivao da će Vinko pobijediti, sve do ove večeri kad je Dinu u čast otpjevao Pelin i med, za koji sam i ja stavio njegov originalan šešir. Nevjerojatno mi je drago, ovo je zapravo moja neka prva pobjeda, Vinko je ovo apsolutno zaslužio, impresioniran sam količinom glasova koje je osvojio, pomeo je konkurenciju, apsolutno zasluženo!" istaknuo je ponosno Gobac.

Pogledajte pobjedničku izvedbu ovogodišnjeg "The Voicea".

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...