SAMO U MOSTARU NIŠTA: Niskotarifni avioprijevoznik širi mrežu letova, uvodi nove linije za Sarajevo…

Linija iz Qassima za Sarajevo bit će uvedena 25. maja s tri sedmična leta avionom Airbus 320 kapaciteta 164 putnika.

  • Ekonomija

  • 23. Feb. 2020  

  • 0

Saudijski niskotarifni avioprevoznik širi mrežu letova ka Sarajevu uvodeći još jedno odredište iz Saudijske Arabije do glavnog grada BiH za ovu ljetnu sezonu.

Osim toga, za ljetnu sezonu 2020. Flynas će povećati broj letova iz Rijada i Džede u odnosu na prošlo ljeto. Letovi počinju u maju i trajat će do kraja septembra.

Letovi između Rijada i Sarajeva obavljat će se šest puta sedmično od 19. maja do 5. septembra.

Letovi na liniji Džeda – Sarajevo obavljat će se pet puta sedmično od 19. maja do 5. septembra, a zatim tri puta sedmično od 6. do 30. septembra.

Kada se sve sabere, Flynas će na letovima iz Saudijske Arabije u Sarajevo ponuditi ukupno 79.376 mjesta u oba smjera, što predstavlja povećanje od 178 posto ili 50.840 mjesta više u odnosu na prošlu godinu, prema infromacijama flyingbosnian.blogspot.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...