NOVO DESNIČARSKO ORGIJANJE U HRVATSKOJ: U Šibeniku za poklade spalili na lomači Milanovića i Tita

Neko se odlučio za finale pokladne povorke na Brodarici spaliti Zorana Milanovića, predsjednika RH, i to u društvu Josipa Broza Tita.

  • Regija

  • 23. Feb. 2020  

  • 0

Poslužili su tako kao Krnje, dežurni krivci za sve. Kako završi svaki Krnje, tako je završio i predsjednik RH, izgorio je na lomači, i to u društvu Josipa Broza Tita.

Organizator pokladne povorke je Turistička zajednica Brodarica-Krapanj, piše Šibenik.in.

Na sve je reagirao i šibenski gradonačelnik Željko Burić, koji se oglasio na Facebooku:

“U našoj tradiciji od davnina se njeguju pokladne zabave i predstavljaju simboliku borbe protiv onoga što ljudi smatraju lošim u društvu.

Oštro osuđujem manipulaciju pojedincima, odnosno osobama u te svrhe, što se upravo dogodilo danas u maškaranoj povorci u Brodarici.

 Šibenik je grad časnih, poštenih i ponosnih ljudi,a meni kao njihovom gradonačelniku je ovakav čin neprihvatljiv”. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...