OVO NIKAD NISTE VIDJELI: Urnebesna scena s makedonskog derbija je svjetski hit (VIDEO)

Scena s derbija 20. kola makedonskog nogometnog prvenstva zahvaljujući društvenim mrežama postala je hit u cijelom svijetu.

  • Šareni svijet

  • 23. Feb. 2020  

  • 0

Na utakmici Makedonija Gjorce Petrov - Akademija Pandev (1:0), koju su igrali klubovi što se bore za mjesto koje vodi u Europu, dogodila se situacija kakvu inače ne možemo vidjeti.

Nogometaš Akademije Pandev, kluba u vlasništvu slavnog Gorana Pandeva, napad suparnika je zaustavio tako da se prema protivničkom igraču koji je nadirao preko lijevog krila zaletio s loptom u rukama i onda rukometnim potezom i s drugom loptom, a ne onom kojom se igra, izbio loptu iz nogu i s terena. 

Suparnika, ali i suca je razbjesnio ovim potezom pa je njegova momčad ostala ne samo s igračem manje nego je i poražena golom iz penala u sedmoj minuti sudačke nadoknade. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...