BRUKA U BEOGRADU: Košarkaška reprezentacija Srbije poražena od totalnog autsajdera, novi trener Orlova nastradao od „svojih“…

Košarkaši Srbije šokantno su poraženi od Gruzije na domaćem terenu rezultatom 94:90.

  • Sport

  • 24. Feb. 2020  

  • 0

Nakon razbijanja Finaca daleko na europskom sjeveru uvjerljivo je Srbija krenula i u domaći debi novog izbornika Igora Kokoškova.

Debi pred domaćom publikom bio je protiv reprezentacije Gruzije s kojom je ovaj NBA stručnjak još prije 12 godina krenuo u svoje reprezentativne avanture.

Da bi mu sad Gruzijci pokvarili beogradski debi na klupi, Srbije odnosno napravio je to jedini Amerikanac na terenu - Thaddus McFadden, koji je s 18 poena u posljednih 16 minuta kreirao čak dva preokreta.

Naime, prvo je u trećoj četvrtini poništio dvoznamenkastu prednost Srba, a potom i -5 u posljednje dvije minute s ključnom tricom za 92:90, tridesetak sekundi prije kraja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...