SLUŽBENICA VLADE CRNE GORE ZAKUCALA AMFILOHIJA NAKON ŠTO JE ODLIKOVAO „BEOGRADSKI SINDIKAT“: „To je svetac bez i jedne mane…“

Vijest o zabrani ulaska u Crnu Goru beogradske rap grupe "Beogradski sindikat" komentirali su mnogi i na društvenim mrežama

  • Regija

  • 24. Feb. 2020  

  • 0

Podrška ovakvoj odluci zvanične Crne Gore stigla je sa različitih adresa, od novinara, predstavnika nevladinih organizacija, ali i službenika vlade Crne Gore.

Tako je Ljiljana Petanović Caričić, službenica vlade Crne Gore, ovu vijest pozdravila riječima: "Kući pa tamo pjevajte. Risto može i sam… Da kune i da raspiruje mržnju!"

Nekoliko dana ranije, dokumentarni film o Amfilohiju prokomentirala je na slkedeći način: "Stidiš li se Risto? Trebalo bi!!!! To je svetac bez i jedne mane…malo kune malo drži molebane"!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...