KRŠ I LOM U ZAGREBU: Automobilom skrenuo s ceste i pokosio tramvajsku stanicu u centru grada, odmah ga prebacili u bolnicu

Vozač je zbog ozljeda prevezen u KB Dubrava, izvijestila je policija, a uzroci nesreće bit će poznati nakon očevida, javlja Hina

  • Hronika

  • 24. Feb. 2020  

  • 0

U ponedjeljak rano ujutro automobil je udario u tramvajsku stanicu u blizini glavne pošte na Branimirovoj ulici, a ozlijeđeni vozač prevezen u bolnicu.

Iz zagrebačke Policijske uprave izvijestili su da je oko 4 sata ujutro vozač automobila skrenuo s kolnika.

Neslužbeno se doznaje da je automobilom udario u tramvajsku stanicu pa je promet u tom dijelu grada jutros bio blokiran.

 

Vozač je zbog ozljeda prevezen u KB Dubrava, izvijestila je policija, a uzroci nesreće bit će poznati nakon očevida, javlja Hina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...