ŠTA SE OVO DEŠAVA: Novi snažan zemljotres uznemirio Tursku, ovoga puta zatreslo se u blizini...

Seizmološki centar pri Univerzitetu Teheran saopćio je kako je zemljotres u 04:03 sati po lokalnom vremenu zabilježen u distriktu Ravar

  • Hronika

  • 24. Feb. 2020  24. Feb. 2020

  • 0

Novi zemljotres jačine 4,9 stepeni pogodio je Iran, javlja Anadolu Agency (AA).

Seizmološki centar pri Univerzitetu Teheran saopćio je kako je zemljotres u 04:03 sati po lokalnom vremenu zabilježen u distriktu Ravar, u Kermanu.

Zemljotres je evidentiran na dubini od deset kilometara.

Iran su u nedjelju pogodila dva zemljotresa. Prvi je registrovan u 9:24 po lokalnom vremenu na dubini od šest kilometara, a epicentar je bio u distriktu Qotur. Drugi zemljotres je zabilježen u 19:30, a epicentar je bio u Khoyu, u Zarabadu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...