OPET MUSA DERE JARCA: Košarkaški Zmaj odigrao sjajnu utakmicu u pobjedi svoga tima, samo jedan skok nedostajao je za…

Long Island Netsi su slavili ubjedljivu pobjedu protiv ekipe Greensbro Swarm

  • Sport

  • 25. Feb. 2020  

  • 0

Filijala Brooklyn Netsa je poslije prvog poluvremena imala dvocifrenu prednost (65:50), a u nastavku je potpuno deklasirala goste za na kraju veoma ubjedljiv trijumf.

Musu je jedan skok dijelio od double-double učinka. Bh. reprezentativac je meč završio sa 17 poena, devet skokova i četiri asistencije.

Najefikasniji u trijumfu pobjedničkom timu bio je Nicolas Claxston koji je na kraju brojao do 19. Kod gostujuće ekipe izdvojio se Dyane Bacon sa 23 poena.

Poslije ove pobjede ekipa Long Island Netsa ima i dalje negativan omjer. Sada su na 11. mjestu Istočne konferencije s učinkom od 16 pobjeda i 20 poraza.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...