MRTAV PIJAN VOZIO NEREGISTROVANOG GOLFA "DVICU": Višestruki povratnik u prekršajima ponovo na cestama

Nakon prestanka razloga za zadržavanje, otpušten je na slobodu

  • Hronika

  • 25. Feb. 2020  

  • 0

Policija u Srpcu uhapsila je M. B. (37) koji je počinio brojne prekršaja u saobraćaju zato što je bez vozačke dozvole, vozio neregistrovan automobil “golf 2” sa čak 3,15 promila alkohola u krvi, potvrđeno je u PU Gradišika.

Oni su pojasnili da je policija sinoć u mjestu Sitneši zaustavila automobil i kontrolisala vozača.

"Utvrđeno je da je automobil neregistrovan, bez registarskih oznaka, te da vozač M.B. upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje, a alkotestiranjem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 3.15 g/kg", pojasnili su za Srpskainfo u PU Gradiška.

Zbog počinjenih težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, gdje su propisane zaštitne mjere i zbog bojazni da će nastaviti sa prekršajima M.B. je uhapšen, te mu je privremeno oduzeto vozilo.

"Vozač M. B. je višestruki povratnik u prekršajima i koji ima veći iznos neplaćenih novčanih kazni u Registu novčanih kazni. Nakon prestanka razloga za zadržavanje, otpušten je na slobodu, a protiv njega će Osnovnom sudu Gradiška biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka", rekli su u policiji.

Oni su dodali da će Policijska uprava Gradiška i u narednom periodu nastaviti sa sprovođenjem aktivnosti vezane za kontrolu učesnika u saobraćaju, te apeluje da se učesnici u saobraćaju pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobaćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu bezbjednost i bezbjednost drugih građana podigli na što veći nivo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...