PREBILA ZAOVU ODMAH POSLIJE VJENČANJA! Muž je momentalno ostavio, stao na sestrinu stranu, a ona OVAKO planira da ga VRATI?

Izvjesna novopečena gospođa podijelila je putem društvene mreže Tviter šta joj se dogodilo na dan venčanja - naime, usred veselja ostala je bez muža, jer je udarila njegovu sestru kada joj je pala klapna. Strani mediji bruje o ovom Tvitu, u kojem ona moli svoje prijatelje za savet kako da ga vrati, sada kada su im odnosi očito zategnuti.

  • Šareni svijet

  • 25. Feb. 2020  25. Feb. 2020

  • 1

Prema njenim riječima, zaova je ta koja je zapravo napravila haos, jer se napila pa "ušetala u salu i ispovraćala se po poklonima". Pokušavajući da sredi taj nered navodno ih je i pokrala, uzevši novac koji su oni kao mladenci dobili na poklon. Međutim, tu nije bio kraj. Ona je usred svadbe zaprosila svog dečka, koji ju je tom prilikom preko svega i odbio.

Mladi je tada prekipjelo pa ju je udarila, a njen sada već suprug, koji joj je prije svega nekoliko sati izgovorio sudbonosno "da", stao je na stranu svoje sestre i ostavio je.

Raspitujući se kako da ga ponovo osvoji naišla je na razne savjete - od toga da nikako ne treba da "stane usred porodice" te da se jednostavno skloni, preko "ovo je bila božanska intervencija, da li si sigurna da treba da se udaš?", pa sve do: "učinio ti je uslugu, treba da pozoveš advokata", ne bi li što prije stavila tačku na taj brak.

Takođe, bilo je i onih dužih savjeta o tome kako nikako ne treba supruga da stavlja u poziciju da bira između nje i rođene sestre, te da bi bilo lijepo da se izvini i strpi se neko vrijeme, te mu dozvoli da se eventualno vrati sam.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...