"HERCEGOVAČKI MALOUMNICI...": Reakcija Martine Mlinarević na spaljivanje lutke sa njenim likomu u Mostaru

"U Mostaru spalili mene na karnevalu. Ono kad si kriv za svo zlo što je pogodilo Hercegovinu i Mostar zadnjih godina..."

  • Politika

  • 26. Feb. 2020  26. Feb. 2020

  • 2

Književnica i ambasadorka BiH u Češkoj Martina Mlinarević reagirala je na večerašnji događaj na završnici karnevala u Mostaru na kojem je spaljena lutka s njenim likom.

– Kad misliš da si vidio sve…i doživio sve. U Mostaru spalili mene na karnevalu. Ono kad si kriv za svo zlo što je pogodilo Hercegovinu i Mostar zadnjih godina. Dakle ne mogu ja sebi naraditi PR, koliko mi ga hercegovački maloumnici mogu džabe napraviti – napisala je između ostalog ona na svom Facebook profilu.

Predsjednik Karnevala u mostarskom naselju Centar 2 Božidar Puljić kazao je kako ovo nije spaljivanje lika i djela Martine Mlinarević kao osobe, nego kao pojave koja je vezana za nju

altaltPodsjetimo, Organizacijski odbor Karnevala u mostarskom naselju Centar 2, prije spaljivanja lutke je obrazložio kako je glavni krivac za ovogodišnje nedaće optužena ”Bukaču Huzurpator”, koja asocira na lik Martine Mlinarević.  

 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...