ČOVIĆEV PRIJATELJ I ZAGOVARAČ TREĆEG ENTITETA JE OČAJAN: Najnovijim potezom pokazao da je svjestan bolnog poraza, a onda mu je brutalno odgovorio šef stranke…

Predsjednik vlade Hrvatske i HDZ-a Andrej Plenković ironično je u utorak odgovorio na poziv protukandidata Mire Kovača da u interesu stranke odustane od predsjedničke kandidature poručivši mu: “Karneval je karneval”

  • Regija

  • 26. Feb. 2020  

  • 0

“Danas je fašnik, baš sam o tome razmišljao. Karneval je karneval”, kratko je novinarima prokomentirao Plenković zahtjev svog protukandidata, uoči obilježavanja 30. obljetnice prvog općeg sabora HDZ-a.

Kovač je poručio ranije kako Plenković “sa svojim stavovima i politikama ne okuplja nego dijeli HDZ”. “On više nije čovjek koji nudi rješenja za hrvatsku politiku i za HDZ, pozivam ga da u interesu HDZ-a i u interesu budućnosti ove zemlje odustane od kandidature”, ustvrdio je Kovač.

Kovačev zahtjev komentirao je i predsjednik zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Mario Kapulica.

“Nisam ja kandidat u ovim unutarstranačkim izborima, ali teško mi je zamislivo da netko poziva čovjeka koji u ovom trenutku ima možda i 40.000 potpisa potpore članova HDZ-a da odustane od kandidature kako bi on ostao jedini kandidat”, rekao je Kapulica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...