VASKOVIĆ NIKAD BRUTALNIJI; “Sindrom Tikvan”: On nije sposoban da registruje partiju, a namjerava da bude “lider”

Novi blog Slobodana Vaskovića prenosimo u cijelosti

  • Mini market

  • 26. Feb. 2020  

  • 0

Piše: SLOBODAN VASKOVIĆ

Goran Osnovac Selak nije sposoban da registruje svoju stranku, a imao je namjeru da vodi Socijalističku partiju.

Selak, nakon što je izbačen iz Socijalističke partije, naumio je da osnuje sopstvenu, tvrde izvori bliski ovom političkom diletantu, koji od škole ima sigurno završenu Osnovnu, dok su sve ostale vrlo upitne i tvrdi se da su plod imaginacije, novca i podzemnih obrazovnih igara.

Selak, da ne bude zabune, nije završio ni Večernju školu, već Podzemnu!!!

Stranka koju Selak, kako tvrde njemu bliski izvori, namjerava da osnuje zove se Socijalistička Partija Srpske - skraćeno SPS.

Međutim, partiju takvog imena nije moguće registrovati, jer već postoji jedna - Socijalistička partija, iz koje je Selak izbačen i koju (još uvijek) vodi Petar Đokić.

Koliko je Selak ograničen, nepismen i nedorastao bilo kakvom ozbiljnijem poslu, svjedoči i činjenica da hoda od grada do grada tražeći Sud koji će mu registrovati stranku pod navedenim imenom.

Dosad je obišao pola krajiške Regije, predao je zahtjeve i u Banjaluci i u Prijedoru, ali su ga oba Suda iz ovih gradova odbili.

Međutim, Selak nikako da shvati da ne može registrovati sopstvenu stranku pod imenom SPS, pa nastavlja turneju po ostalim gradovima.

Nije čudo što ne može da shvati - njegov nivo inteligencije ravan je niovu inteligencije tikve, jer samo Tikvan može biti toliko uporan u nečemu što je nesprovodivo.

Važno je navesti da su uz Selaka još tri narodna poslanika koji su napustili SP Petra Đokića; To su Andrea Dorić, Maksim Skoko i Savo Vulić; Njih četvero osnovali su Nezavisni klub poslanika u Narodnoj skupštini RS, jer je i Selak, kupovinom glasova, član parlamenta.

Sa njima je bio i Risto Slina Marić, ali on se vratio u Đokićevo jato.

Vrlo je bitno navesti kako Selak “drži” uz sebe Dorićevu i Vulića; Prvoj je dao vozača i auto, a šofer ima zadatak da je stalno “drži na oku” kako ne bi umakla Đokiću.

Vulića drži preko kriminalca i vucibatine Velibora Šotre; Nije tu samo nasilje u pitanju, jer Šotra jeste gabaritan i mikronskog mozga, već i dugovi koje Vulić ima prema budžetu RS (sitnica, par stotina hiljada KM), što bi trebalo detaljno provjeriti preko nadležnih organa; Potrebno bi bilo saznati i čiji automobil je dat Dorićevoj i ko plaća šoferčinu koji je nadgelda; Bilo bi to moguće kada bi nadležni organi radili svoj posao, a ne služili zločinačkim organizacijama.

Saga se nastavlja - Selakov cirkusantski pohod ide ka Doboju, potom je na redu Bijeljina, pa Zvornik.

Očito ga je savladao “Sindrom Tikvan”!

Kako god, da oni pomenuti organi postoje, Selak ne bi bio na čelu KPZ Tunjice, već  stanovnik tog zatvora, a podatak da retardirani kriminalac Šotra utiče na “dešavanja” na političkoj sceni RS, među Tikvanima koji podržavaju režim, vrlo je ilustrativan i svjedoči o sveopštoj kriminalizaciji stranaka i pojedinaca koji čine vlast i koji su kidnapovali institucije. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...