OVO SU CRNOGORCI UHAPŠENI SA 5,7 TONA KOKAINA U VENECUELI: Pala trojica Kotorana i jedan Cetinjanin

U vodama Venecuele na brodu Aresa uhapšena su četvorica crnogorskih državljana, a na plovilu je pronađeno 5,7 tona kokaina.

  • Hronika

  • 26. Feb. 2020  

  • 0

Prema podacima do kojih je došao Kurir, uhapšeni su Živković Dragoljub sa Cetinja, Markić Nikola, Mihailo Đorđević i Vasko Radonjić koji su iz Kotora. 

alt1 / 5 FOTO: KURIR 

 U Upravi policije Crne Gore objavili su da se radi o višemjesečnoj međunarodnoj akciji koju je inicirala crnogorska policija sa holandskom, britanskom i srpskom policijom.

Uprave policije na Tviteru objavila fotografije zapljene i istakla da je pronađena tona kokaina i uhapšeni crnogorski državljani.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...