VANREDNO OBRAĆANJE HRVATSKOG MINISTRA ZDRAVSTVA: Potvrđena dva nova slučaja koronavirusa u dva grada, riječ je o mlađim ljudima…

Jutros su i službeno potvrđena dva nova slučaja zaraze koronavirusom u Hrvatskoj

  • Regija

  • 28. Feb. 2020  28. Feb. 2020

  • 0

Kako je rekao ministar zdravstva Hrvatske Vili Beroš, radi se o bliskim osobama dosad zaraženih.

Jedan je zaraženi bliski kontakt zaraženog u Zagrebu, a drugi u Rijeci. 

Jedan je novi zaraženi hospitaliziran u KBC Rijeka i on je srednje dobi, a drugi u Zaraznoj u Zagrebu i on je mlađe dobi. 

Ravnateljica Zarazne je pojasnila da je novi zaraženi u Zagrebu već bio u karanteni, gdje je bio kao osoba bliska prvom zaraženom. 

"Svi slučajevi u Zagrebu su vezani uz prvog zaraženog, a drugi slučaj u Rijeci je vezan uz prvog zaraženog u Rijeci i svi su već bili pod nadzorom", rekao je Beroš.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...