PAO METEOR IZNAD HRVATSKE: Sve snimljeno (FOTO, VIDEO)

Meteor je u petak prijepodne izgorio iznad Hrvatske pri ulasku u atmosferu. Iza njega je ostao trag dima. Dijelovi su se raspršili diljem Hrvatske

  • Šareni svijet

  • 28. Feb. 2020  28. Feb. 2020

  • 0

"Dobili smo nekoliko fotografija i poziva uznemirenih čitatelja koji su nam rekli da su iznad Hrvatske vidjeli eksploziju meteora. Tutnjava se osjetila od Istre pa sve do područja Karlovca", pišu 24sata.

"Nekoliko ljudi nas je zvalo i javilo da su čuli udar. Zapravo, i mene je supruga zvala koja je vidjela meteor i tijekom našeg razgovora čuo se jaki zvučni udar", rekao je Damir Hržina, stručni suradnik iz zagrebačke Zvjezdarnice, koji je kontaktirao kolege iz Hrvatske meteorske mreže koji provjeravaju detalje i koji će možda krenuti u potragu za meteoritima.

"Možemo vam potvrditi da je nešto palo na granici Hrvatske i Slovenije, ali nije avion", kazali su u službi 112, nakon što su ih nazvali i pokušali saznati kakva se to tutnjava osjetila na području Zagreba. Zagrebački vatrogasci nemaju nikakve dojave o eventualnim štetama ili ozlijeđenima zbog pada meteora, štaviše, novinari 24sata prvi su im dojavili tu informaciju, nakon koje su provjerili stanje na terenu. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...