JAO, KO ĆE IH SLUŠATI: Poznato ko će prenositi utakmicu baraža BiH - Sjeverna Irska

Svejedno je koji će komentator te TV kuće prenositi utakmice, biće potrebni tamponi za uši

  • Zabava

  • 28. Feb. 2020  28. Feb. 2020

  • 0

Reprezentaciju BiH za nešto manje od mjesec dana očekuje prva utakmica baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Sjeverne Irske.

"Zmajevi" će na stadionu Bilino polje u Zenici dočekati selekciju Sjeverne Irske, a eventualnom pobjedom plasirali bi se u finale baraža, gdje bi igrali protiv boljeg iz duela Slovačka - Republika Irska, opet na Bilinom polju. Naravno, obje utakmice baraža će biti u direktnom TV prenosu, a prenosit će ih televizija NOVA BH. Iako se u javnosti bila pojavila informacija da bi utakmice mogao prenositi kanal NOVA Sport, ipak to nije tačna informacija.

Pravila UEFA nalažu da se utakmice "A" reprezentacija prenose putem zemaljske mreže, a NOVA BH ima nacionalnu frekvenciju. NOVA Sport se emituje samo putem kablovskih operatera, te nije moguće da oni prenose.

(Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...